Nike Premium 90 Internet's Best Air Max Offer Daily Winter Online zSpqMGUV
Online Kopen Damesschoenen Bij Gabor Nelson nl SchoenenNelson 0OwPXn8k

DE KRACHT VAN ANDERS

Voordat je de aandacht kunt vasthouden, moet je hem eerst zien te pakken. Het menselijk brein is ingesteld op verschil: we zijn voorgeprogrammeerd om aandacht te besteden aan dat wat afwijkt. Vaak bepalen we onbewust, in een split-of-a-second (0,02 seconde) of we ergens bij stil blijven staan of niet. Is het iets nieuws, spannends, veelbelovends, dan blijf je kijken. Springt je merk er op het eerste gezicht niet uit, dan kun je naar de aandacht fluiten.

Nu je de aandacht te pakken hebt staan ze voor je open. Nu is het tijd voor inspiratie marketing!

Sneakers Wehkamp Zwart Scapino Box Blue Pwxniq6po dxBCore ShopGratis Zalando Nike Nike Verzending Nike Zalando Online Online ShopGratis Verzending ShopGratis Online ZilkwXOPuT
Sneakers Wehkamp Zwart Scapino Box Blue Pwxniq6po dxBCore

INSPIRATIE MARKETING

Consumenten van vandaag laten zich niet meer opdringen wat ze moeten kopen. Ze staan niet meer open voor directieve boodschappen. Ze kijken eerst om zich heen. Overwegen. Ze gebruiken social media als Pinterest en Instagram om zich te oriënteren en polsen op Facebook andermans mening voordat ze iets aanschaffen.

Performance Heren A13 N1242a10o Nieuwe Nike Zoom Stijl Schoenen 7gbvYf6y

Tegenwoordig willen ze geïnspireerd worden. Om zo middels hun eigen keuze tot een aankoop over te gaan. Dat is het moment waarbij het inspireren van belang is. Geef ze ruimte en gebruik indirecte, adviserende argumenten. Zo koopt de consument niet alleen een nieuwe sportbroek maar loopt ze ook met een paar nieuwe schoenen de zaak uit.

Sneakers Wehkamp Zwart Scapino Box Blue Pwxniq6po dxBCore

“Mart heeft het hele proces van creatie tot executie van een grote salespromotion voor Coop Supermarkten onder zijn hoede gehad. Hij was hierin gedreven en professioneel en wist onder vaak grote tijdsdruk te komen tot een zeer succesvolle campagne incl. TV commercials en vertaling naar print en online.”

Chris van Gelder // Manager Communicatie & Promotie Coop